Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gondolatod erejével mire vagy képes

Amikor az életben-valamiben megrekedünk, igyekszünk megoldást keresni . Igyekszünk fejlődni, és különböző könyveket olvasni. Ha az ezotéria, vagy a spirituális útra lépünk, hamar fogunk azzal a kifejezéssel találkozni, hogy a gondolatunknak teremtő ereje van. Ilyen könyv a TITOK is. Az 1-ső lépés az életünkben, amit tehetünk saját magunkért, hogy egy kicsit igyekszünk a földi világtól elrugaszkodni. Hisz nem csak a földi javak megszerzése, amiért e földön vagyunk. Azért vagyunk a földön, hogy Boldogok legyünk, segítsünk másoknak, és egységet, harmóniát tudjunk alkotni. Amikor valamelyik felborul, sajnos szomorúak leszünk, és van, amikor már annyira-mélyre jutunk, hogy nem látjuk a kiutat. De higgyétek el, hogy mindig van kiút! A megoldásokat már akkor meg kaptad, amikor leszülettél. Ott van benned minden megoldás a képességeidben. Mindent át tudsz hozni a tudatodba, az elmédbe. Ha belegondolsz,---- a gondolatod, az elme működése az, ami mozgatja körülötted a világot. Az eleme képes rombolni, de építeni is. Ezért nem mindegy, hogy mire gondolsz, mert az meghatározza életed.

brain_wave_site.jpg

A legtöbb ember csak éli az éltét, tudatosság nélkül. Gyakran nem is látja az összefüggéseket gondolatai, érzései és a külvilágtól jövő visszajelzések között. Ha odafigyelünk a külső és belső kommunikációnkra, megláthatjuk azt az összefüggést, hogy jelentős hatással vagyunk életünk eseményeire. Ennek az oka egyszerű. Minden a világon rezgésből, hullámból, és információból áll. Amikor gondolsz valamire, különösen, ha az erős érzelmi töltettel teszed vagy fizikailag kimondasz, egy szót teremtesz. Ugyan nem azonnal, de elvetsz egy magot, mely előbb-utóbb megvalósul, függetlenül, hogy az pozitív vagy negatív. A gondolat és az érzelem egy finom rezgés, míg az fizikai anyag ennek egyfajta sűrített, durva formája.

Vannak, Akik pozitívan befolyásolják a közérzeted: élvezed a társaságukat, inspirálnak a gondolataik, szinte feltöltődsz a velük töltött idő során. Az ilyen emberekkel együtt végzett munkahttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png is kreatív, termékeny és pozitív. Sajnos igaz, ennek ellenkezője is. Bizonyos emberekkel nem szívesen találkozol, mert úgy érzed, hogy leszívnak negatív megnyilvánulásaikkal. Ilyen emberek társaságában a munka nehézkes, kimerítő.

Amikor tudatosan éled az életed, megtanulod kezelni a  negatív gondolkodású embereket.Ezért nem tudnak majd lehúzni, mert nem hagyod magad kibillenteni az egyensúlyodból.Azt veszed észre magadon, hogy nem hat meg mit mondanak, és ez nagyon jó.

 
 
 

 

Facebook

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 6420
30 nap: 401
24 óra: 14